Társaságunkat 100%-ban belföldi tulajdonosok alapították 2005-ben kizárólag elektronikai hulladékok begyűjtésére, kezelésére és hasznosításának céljából.

Az alapítók korábbi több évtizedes értékmentési, hulladékhasznosítási tapasztalataikra alapozzák a társaság eredményes működését az elektronikai hulladékhasznosítás területén is. Elektronikai hulladék begyűjtést az egész ország területén végzünk. Partnereinket a kereskedelem, az intézményi szféra, az önkormányzatok és lakosság képezi. Ezen belül főként a számítástechnikai eszközökkel kapcsolatos előkezelésre, illetve szétszerelésre szakosodtunk. Az újrahasznosítható anyagokat hazai és külföldi üzemek felé értékesítjük. Ugyanakkor fejlesztjük új alapokon álló újrahasznosítási technológiánkat.

2014-ben az  évtizedes szakmai tudásunkat az orvosi műszer üzletág elindításába fektettük. A cég különösen az ultrahang készülékek forgalmazásával és szervizelésével szeretné a jövőben  ügyfeleit megnyerni, majd egy hosszú távú együttműködés keretében az elhasználódott készülékek cseréjében és újrahasznosításában tevékenyen részt venni.